hoorstudio-strating-slide-het-team-1

Het team

Peter vegt

Roel van Holstein

Mijn naam is Roel van Holstein en ik ben werkzaam als Triage-Audicien bij Hoorstudio Strating vanaf het jaar 1996. Ik werk voornamelijk in de winkel aan de Sterrenlaan, maar doe ook huisbezoeken. Het contact met de mensen en het adviseren van de slechthorende is erg leuk in dit vak. Samen op zoek naar de juist mogelijke hooroplossing passend bij de cliënt. Dit blijft een uitdaging.

U kunt mij bereiken op de Sterrenlaan. Behalve op woensdag, dan bezoek ik mensen thuis en heb ik een zitting bij Tuijn Optiek in Hazerswoude-Dorp. U kunt mij bereiken via roel@hoorstudiostrating.nl of op het telefoonnummer: 0172-501822.

Peter vegt

Tanja de Liefde

Mijn naam is Tanja de Liefde. Voordat ik audicien werd, was ik apothekersassistente. Ik vond het een mooi vak, maar miste het echte contact met de klanten. Via een vriendin ben ik in 1997 het audiciens-vak ingegaan en ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Naast het sociale aspect is het ook een technisch vak. Door middel van techniek worden het horen en verstaan verbeterd en dit is constant in ontwikkeling.
 Toen ik begon in het vak waren er voornamelijk analoge hoortoestellen, die met een klein schroevendraaiertje werden ingesteld. Hoog/laag en hard/zacht waren vaak de enige opties voor het instellen. Tegenwoordig zijn er digitale hoortoestellen, die wij van allerlei (automatische) functies kunnen voorzien, zodat het voor de klant steeds makkelijker wordt om te gebruiken.  Het is fascinerend om deze ontwikkeling te volgen en ik laat me dan ook regelmatig bijscholen. Twijfelt u aan uw gehoor? Maakt u dan een afspraak voor een vrijblijvende hoortest.

Peter vegt

Simone van Leeuwen

Mijn naam is Simone van Leeuwen. Ik werk sinds 2001 met veel plezier bij Hoorstudio Strating op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Samen met mijn collega Sandra werk ik achter de balie op de Wilhelminalaan en ik ben het eerste aanspreekpunt voor u als klant.U kunt mij bereiken via simone@hoorstudiostrating.nl of op het telefoonnummer: 0172-474242.

Peter vegt

Petra Henkes    

Ik ben Petra Henkes en werk alweer sinds 2009 voor Hoorstudio Strating. In de jaren negentig ben ik begonnen bij Kees Strating aan de Oudshoornseweg en heb ik geruime tijd meegedraaid aan de Wilhelminalaan. Na een uitstap van acht jaar heb ik weer mijn plek bij Hoorstudio Strating gevonden. Mijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het maken van facturen, declaraties aan de zorgverzekeraar, het maken van afspraken en het helpen van klanten in de winkel. Kortom, een leuke en dankbare baan! Ik ben van dinsdag tot en met donderdag aan de Sterrenlaan te vinden. U kunt mij bereiken via petra@hoorstudiostrating.nl of op het telefoonnummer: 0172-501822.
    

Peter vegt

Sylvia de Jong

Mijn naam is Sylvia de Jong, en ik woon in Sliedrecht. Sinds 1997 ben ik werkzaam bij Hoorstudio Strating, waar ik verschillende cursussen heb gevolgd. Ik werk met veel plezier drie dagen in het filiaal in Sliedrecht. Samen met Wilma werk ik achter de balie en ben ik uw eerste aanspreekpunt.

U kunt mij bereiken via sylvia@hoorstudiostrating.nl of op telefoonnummer 0184-411193.

Peter vegt

Osin Cezveciyan

Mijn naam is Osin Cezveciyan en ben in augustus 2017 begonnen bij Hoorstudio Strating. Met de nieuwste hoortechnieken werken is mijn grote passie en ik vind het fijn om dit over te brengen aan de mensen. Daarom ga ik graag met iedere slechthorende op zoek naar de best mogelijke hooroplossing. Dat kunnen hoortoestellen zijn maar ook een televisie-oplossing, goede gehoorbescherming of wek- en waarschuwingssystemen. Dit is voor iedereen weer anders en omdat geen oor hetzelfde is, moet het telkens weer op een andere manier benaderd worden. Dit maakt het vak divers, uitdagend en is het eindresultaat vaak dankbaar en geeft voldoening.

Ik werk aan de Wilhelminalaan en ben elke donderdag bij Tuijn Optiek in Nieuwkoop te vinden.

Peter vegt

Robbie van Esch

Mijn naam is Robbie van Esch, getrouwd en vader van vijf kinderen. Sinds 1997 ben ik werkzaam bij Hoorstudio Strating. Begonnen bij Kees Strating als leerling-audicien en in de jaren doorgeleerd tot vakbekwaam audicien en directeur van Hoorstudio Strating. Sinds 01-01-2013 mede-eigenaar. Het vak audicien is en blijft enorm in beweging. Enerzijds de innovatie van technieken die zorgen dat onze cliënten optimaal horen. Anderzijds de regels van de zorgverzekeraars en de bezuinigingen vanuit de regering. Mijn uitdaging is om onder alle omstandigheden de hoogste kwaliteit te leveren en klanttevredenheid te bereiken.

Ik werk het grootste deel van de week aan de Wilhelminalaan. Enkele maandagen ben ik werkzaam in het Alrijne Ziekenhuis in Alphen a/d Rijn. Op woensdag werk ik aan de Sterrenlaan. U kunt mij bereiken via rob@hoorstudiostrating.nl of op het telefoonnummer: 0172-474242.

Peter vegt

Mark Remijnse

Mijn naam is Mark Remijnse en ik woon in Ridderkerk. Ik ben getrouwd en vader van vier kinderen, een rijke zegen. Sinds juli 2016 versterk ik het team in Sliedrecht. De inzet voor onze klanten staat centraal. Wij bieden hooroplossingen en luisteren is ons vak. Ik ben trots onderdeel te zijn van een deskundig en sterk team met veel kennis en ervaring.

De hele week ben ik te vinden in Sliedrecht met uitzondering van de donderdag. U kunt mij bereiken via mark@hoorstudiostrating.nl of op het telefoonnummer: 0184-411193.

Peter vegt

Sandra Versluis     

Mijn naam is Sandra Versluis, ik ben getrouwd en woon in Langeraar. Als u binnenkomt in ons filiaal aan de Wilhelminalaan, ben ik vaak het eerste gezicht dat u tegenkomt. Samen met mijn collega Simone beheer ik de receptie. Het beantwoorden van de telefoon, het maken van afspraken en administratie zijn onderdeel van mijn taken. Daarnaast verzorg ik graag uw kopje koffie of thee. Ook voor het onderhoud van uw hoortoestel en een kleine reparatie, kunt u bij mij terecht. Op 1 april 2005 ben ik in dienst gekomen van Hoorstudio Strating. Wat ik zo leuk vind aan mijn baan is het contact dat ik heb met klanten.

Ik ben op maandag, woensdag en vrijdag op de Wilhelminalaan te vinden. U kunt mij bereiken via sandra@hoorstudiostrating.nl of op het telefoonnummer: 0172-474242.

Peter vegt

Eveline Kessing   

Mijn naam is Eveline Kessing en ik woon in Tilburg. Ik ben ruim 13 jaar audicien en werk al enige jaren bij het mooie Hoorstudio Strating in Sliedrecht. Het contact met mensen, de revalidatie van het gehoor, de zorg en begeleiding hierin met de huidige techniek en mogelijkheden, boeien mij enorm. Het is een turbulente tijd waarin de regels van de zorgverzekeraars steeds veranderen en beperken. Samen met onze cliënten streven we naar de best mogelijke oplossing. Dat is voor mij de uitdaging en het zorgen dat de klanten bij ons echt gehoord en uitstekend geholpen worden.

U kunt mij bereiken via eveline@hoorstudiostrating.nl of op het telefoonnummer 0184-411193.

Peter vegt

Wilma Koster

Mijn naam is Wilma Koster en werk sinds eind 2011 bij Hoorstudio Strating. Daarvoor heb ik als adviseur gewerkt bij Oorakel, een informatiecentrum voor slechthorenden en doven. Daar gaf ik onder andere informatie over hulpmiddelen voor slechthorenden en doven. Samen met mijn collega Sylvia beheer ik de balie van onze vestiging aan de Gantelweg in Sliedrecht. Als u bij ons de winkel binnenkomt of naar ons belt dan ben ik op maandag, woensdag en vrijdag uw eerste aanspreekpunt. Ik ontvang klanten, maak afspraken en zorg voor een lekker kopje koffie of thee. Ook voor het onderhoud van het hoortoestel, kleine reparaties en vragen over hulpmiddelen, kunt u bij mij terecht. Een afwisselende baan in een winkel waar de zorg voor de klant centraal staat!

U kunt mij bereiken via wilma@hoorstudiostrating.nl of op telefoonnummer 0184-411193.

Peter vegt

Corine Fieret

Mijn naam is Corine Fieret en ik ben sinds augustus 2017 werkzaam bij Hoorstudio Strating. Ik heb een aantal jaar ervaring met het werk bij een audiciensbedrijf en de afwisselende werkzaamheden en het contact met onze klanten zorgen ervoor dat ik dit werk met veel plezier doe.

Ik ben op maandag en vrijdag aanwezig op de Sterrenlaan en op woensdag werk ik op de Wilhelminalaan. U kunt mij bereiken via corine@hoorstudiostrating.nl.


Top