hoorstudio-strating-slide-hooroplossing-op-maat-1

Hoortoestellen kiezen, uitproberen en kopen in Alphen a/d Rijn en Sliedrecht

Als u gehoorverlies heeft geconstateerd, is naar een audicien gaan vaak nog een drempel. Zo kunt u het eng vinden of is de acceptatie van gehoorverlies moeilijk voor u. Toch is het belangrijk om actie te ondernemen zodra u of uw omgeving constateert dat uw gehoor afneemt. Zo voorkomt u erger. Bezoek vrijblijvend Hoorstudio Strating in Alphen a/d Rijn en Sliedrecht. Wij begrijpen als geen ander hoe moeilijk gehoorvermindering vaak is.

Zodra u onze winkel binnenstapt en een audicien benadert, dan hanteren wij een stappenplan. Dit plan is ontwikkeld zodat u begeleid wordt en de perfecte hooroplossing krijgt.


Nummer 1 gestreept

Een hoortoestel kiezen

Na een uitgebreide intake, doen we een hoortest. Een gehoortest wijst uit of u een hoortoestel nodig heeft. Deze gehoortest wordt in een speciale, geluidsdichte cabine afgenomen. Het kan ook zijn dat uw KNO-arts of audioloog u heeft aangeraden een gehoortoestel te nemen. We bepalen samen welk toestel bij uw situatie past. Hier nemen we uitgebreid de tijd voor. We bekijken de anatomie van uw oor, bespreken het audiogram en vertellen u alles over de verschillende typen hoortoestellen. Zowel de uitvoeringen als de grote verscheidenheid in techniek. Uiteraard komen uw wensen en behoeften aan bod. Het aanbod van hoortoestellen is erg groot. Zo kunt u kiezen voor een toestel achter het oor, in het oor of in de gehoorgang. De uiteindelijke keuze is afhankelijk van uw situatie, voorkeur en uiteraard uw budget. We maken alles inzichtelijk zodat u makkelijk een keuze kunt maken.


Nummer 2 gestreept

Gehoorapparaten uitproberen en aanschaffen

Soms zijn meerdere gehoortoestellen voor u geschikt. Deze gehoorapparaten worden rechtstreeks door ons besteld bij de leverancier en ontvangen we binnen enkele dagen. Vervolgens worden de hoortoestellen op basis van een aantal criteria volledig op uw gehoor afgesteld. Vanaf dat moment begint de proefperiode waarin u de gehoortoestellen vrijblijvend uitprobeert. Na deze periode, en afhankelijk van de resultaten, komt er een hooroplossing uit die helemaal bij u past. De afhandeling met uw zorgverzekeraar verzorgen wij!


Nummer 3 gestreept

Nazorg

Na de aanschaf van het hoortoestel zien we u graag twee keer per jaar terug voor een algehele controle. Deze controles zorgen dat u het hoortoestel werkend houdt en uw gehoor optimaal blijft.

Een aantal van deze werkzaamheden zijn:

  • Controles van het hoortoestel en de oorstukjes
  • Diverse hoortoestelmetingen
  • Toon- en spraakaudiogrammen
  • Ontluchting achteraf aanbrengen of vergroten
  • Reinigen en eventuele vervangingen en/of reparaties
  • Lees meer op de pagina Nazorg

Maak een vrijblijvende afspraak bij Hoorstudio Strating in Alphen a/d Rijn of Sliedrecht voor een intake- of informatiegesprek. Wij kunnen u dan alles vertellen over uw gehoor, vergoedingen en de juiste hooroplossing.

Afspraak makenTop