hoorstudio-strating-slide-voor-wie-1

Voor iedereen de juiste hooroplossing

Omdat iedereen uniek is, is ook een hooroplossing uniek. De gediplomeerde audiciens van Hoorstudio Strating begeleiden u in het vinden van de juiste oplossing. Wij leveren een uitgebreid assortiment hoortoestellen, gehoorbeschermers en gehooraccessoires. Wij maken gebruik van de meest geavanceerde meetapparatuur om uw gehoorverlies te bepalen en uw gehoorapparaat perfect af te stellen. Ook bieden we aanvullende producten voor slechthorenden of als preventie voor gehoorbeschadiging, bijvoorbeeld wanneer u in een omgeving werkt met veel lawaai.Noizzezz oordoppen

Concertbezoeker, bescherm uw gehoor

Gezellig met vrienden naar uw favoriete band of zorgeloos genieten van muziek tijdens een festival? Vergeet dan niet uw gehoor te beschermen met oordopjes. Goede gehoorbescherming is noodzakelijk om blijvende gehoorbeschadiging te voorkomen. Met de juiste oordoppen voorzien van een muziekfilter beschermt u uw gehoor tegen harde muziek, zonder verlies van tonen. Daarnaast kunt u prima met uw omgeving blijven communiceren.


Gehoorbescherming op de werkvloer

Bent u werkzaam in de industrie, haven of bouw? Dan is de kans groot dat u de hele dag wordt blootgesteld aan harde geluiden. Slechthorendheid als gevolg van lawaai is een veel voorkomende beroepsziekte. Goede gehoorbescherming is dus noodzakelijk om blijvende beschadiging te voorkomen. Afhankelijk van het aantal decibel is een werkgever verplicht om u in gehoorbescherming te voorzien. Er zijn diverse varianten oordoppen (op maat) beschikbaar. Met de juiste gehoorbescherming wordt het geluid tot een veilig niveau gedempt, terwijl u gewoon met collega’s kunt blijven communiceren.


Hooroplossingen voor kinderen

Voor hooroplossingen voor kinderen hanteren wij onder andere de kidslijn. Dit is een speciale selectie hoortoestellen die in zijn geheel door de zorgverzekering wordt vergoed. Bij op maat gemaakte gehoorbescherming maken wij altijd eerst een oorafdruk. Dit is een uiterst precies werkje, vooral bij kinderen. Hier nemen we dan ook uitgebreid de tijd voor. We nemen het kind stap-voor-stap mee in wat we gaan doen zodat uw kind zich comfortabel voelt. Daarna plaatsen we een watje in het oor en spuiten we afdrukmateriaal in de gehoorgang. Na vijf minuten is het materiaal uitgehard en klaar voor gebruik.

De hele familie is welkom bij Hoorstudio Strating in Alphen a/d Rijn en Sliedrecht. Onze audiciens staan altijd voor u klaar.

Kom bij ons langs

Kinder hooroplossingen


Top